Feltételek - JátékoldalakHeader


Online játékok portálja


Használati feltételek:

A játékoldalak számítógép és játékbarát látogatóknak készült,sok munkával és szerkesztői kitartással minden korosztály számára.Ahhoz,hogy a www.jatekoldalak.com és annak aldomain címein online játékoldalakat használod,érdemes elolvasni milyen feltételeket szabtak a szerkesztők a weboldalak használatához. A www.jatekoldalak.com és a www.jatekoldalak.info és annak aldomainjeinek egyik alapelve a kényelmes szórakoztatás és a biztonságos,gyors működés.Ezt elérni nagyon nehéz,a webmesterek és adminisztrátorok egy ügyért dolgoznak és harcolnak a hamis oldalak és linkek ellen,amik tönkretehetik az oldal nevét és annak értékes tartalmát,látogatóinak számát pedig elveszítheti. Ezért feltételeket szabtunk az oldal használatához,hogy az új és visszatérő vendégek elégedettsége ne romoljon,a látogatói szám pedig gyarapodjon,megkedvelve a játék oldalakat. A látogatói szám alapján tudjuk felbecsülni egy oldal értékét,hiszen minél több látogató van,annál értékesebb az oldal,és van esélye továbbfejlődni,megmaradni a mai weboldalak versenyében nap mint nap.

Az online játékoldalak használatával elfogadod a használati feltételeket:

Az oldalunkon megjelenő hírek, cikkek, letöltések, reklámok, linkek és minden, amit itt a www.jatekoldalak.com és www.jatekoldalak.info és azok aldomain weboldalain találsz mind "olyan amilyen" és nem tudunk garanciát vállalni értük semmilyen módon. Szintén semmilyen felelősséget nem tudunk vállalni a weboldal használata során felmerülő esetleges problémákért! A szolgáltalás szinén "olyan amilyen", vagyis nem tudunk garanciát vállalni arra sem, hogy folyamatosan elérhető, vagy hibamentesen használható lenne az oldal.

A weboldalak a céljainak megfelelően használhatóak, tehát tilos annak bármilyen számítógépes támadása,másolása,az 1999. évi LXXVI. törvény szerzői jog megsértése vagy az oldal illetéktelen hozzáférése!

Az oldalak és annak bármilyen szolgáltalása saját felelősségre használható,gyermekeknél szülői felügyelet mellett!

Elfogadod, hogy az oldalakon statisztika mérés történik, ennek megfelelően statisztikai adatgyűjtés történhet a weboldal látogatóiról. A weboldalon található reklámok szolgáltatói szintén gyűjthetnek egyes adatokat a látogatókról és szokásaikról.

A Google adatvédelmi irányelvek elolvasása és megtekintése.

A weboldalak használatára vonatkozó feltételek válozhatnak, így érdemes esetenként átolvasni, mivel ha nem tartod be ezen feltételeket nem vagy jogosult a weboldal használatára!

Köszönjük.